Herdenkingstocht 24 april 2008


Herdenkingstocht 24 april 2008

 

Op 21 april wordt er via “Hyves” en “typisch Teun” de volgende oproep gedaan:

Wegens het onverwachte overlijden van Teun is besloten dat er een herdenkingstocht door Heeze gemaakt zou worden. Het moet een tocht worden met zoveel mogelijk motors, brommers en scooters als er verzameld kunnen worden. "Een stille tocht waarbij herrie het voornaamste doel is", zou je haast kunnen zeggen. Iedereen die met Teun meeleeft wordt gevraagd deze bij te wonen. Wanneer je een brommer hebt zal je dan ook zeker gevraagd worden deze mee te nemen. De stoet zal vertrekken vanaf Het Toversnest te Heeze. De Tocht eindigt bij Teuns huis, waar dan weer flink herrie gemaakt zal worden om te laten weten dat iedereen hem nooit zal vergeten. Voor mensen zonder brommer: Een fiets is ook altijd welkom. Én wat dacht je van achterop gaan? 

Iedereen wordt verwacht op donderdag aanstaande om half acht 's avonds.

Organisatie:
- Bram Sweegers
- Rens van Eert
- Bart van der Kruys
- Koen Bosmans
- Bart van Dijk


Video Herdenkingstocht 24 April (OmroepBrabant.nl)


We zijn met de familie naar buiten gegaan in de hoop dat er toch wat mensen de moeite zouden nemen om hieraan deel te nemen.
In de verte hoorden wij de brommers aankomen.
Ze waren begonnen bij het “Toversnest” en via de Kapelstraat, Geldropseweg en Muggenberg zijn ze naar de Iras gereden. Toen de stoet steeds dichterbij kwam begrepen we dat er toch heel wat brommers moesten zijn. Maar wat er de straat in kwam overtrof al onze verwachtingen.
2 Politiemotoren voorop en daarachter zo ongeveer 200 mensen op brommers, scooters, fietsen en een politiewagen als hekkensluiter.
Dit was echt enorm. Na een rondje door de straat stopte iedereen voor ons huis en werd er enorm veel herrie gemaakt. Dit moet Teun zeker gehoord/gezien hebben.

Als afsluiter van de tocht kregen wij een eigen getimmerde bak met de tekst 
“YOU’LL NEVER WALK ALONE!”

Daarin werden door verschillende mensen rozen gezet, in totaal 13 stuks, voor elk jaar 1. De rozen werden verdeeld in wit, rood, wit, zodat de AJAX-kleur verscheen.

Overal was over nagedacht.
Deze tocht is voor ons onvergetelijk geweest. Wij zijn ongelofelijk trots op de jongens van de organisatie en ook enorm dankbaar dat ze dit voor onze Teun hebben gedaan. En natuurlijk heel veel dank aan alle mensen die hieraan hebben deelgenomen.