Voetbalshirt C1

Voetbalshirt C1

Op maandag 21 april zijn ook de leerlingen op het Strabrecht College ingelicht over het ongeluk van Teun.
Een groep van de C1 van Heeze, Jordi Doezé, Jeroen van Seggelen, Ralph van Poppel, Ruud Verbeek en Wout Berkers, die ook op het Strabrecht zitten en John van Broekhoven hadden de behoefte om iets te gaan doen.
Ze zijn in de hal bij elkaar gaan zitten en uiteindelijk op het idee gekomen om een voetbalshirt te ontwerpen waarin de C1 van Heeze tijdens een toernooi in Roosendaal zouden gaan spelen.
De volgende dag zijn ook Luuk Gijsbers, Loyce Peijnenburg en Bart erbij betrokken.
Bij de plaatselijke sportwinkel zijn ze gaan informeren wat het zou kosten. Dit werd een aardig bedrag. De jongens, niet voor 1 gat te vangen, zijn de plaatselijke middenstand af geweest voor sponsoring.
Al heel snel hadden ze het benodigde bedrag bij elkaar en konden de shirts gemaakt worden.
Tijdens alle voorbereidingen voor het shirt werd er regelmatig pauze gehouden bij Loyce waarbij ook de frituurpan een rol heeft gespeeld.
Bij 1 sponser kregen ze geen bijdrage voor het shirt maar mooie T-shirts met hun reclame en het logo van Teun zijn favoriete Ajax. Het was meteen duidelijk, dit zouden de inloop shirts worden.

Op zaterdag 26 april was de 1ste wedstrijd van de C1 na het overlijden van Teun, de shirts waren klaar en de jongens plus leiding hadden ze allemaal aan.
Ooms, tantes, neven en nichten en vrienden uit Zwitserland waren hierbij aanwezig.
De wedstrijd begon met een minuut stilte.

Een week later was het toernooi in Roosendaal, ook daar hebben de jongens in dit speciale shirt gespeeld.

Dit is ook weer zo’n mooi en ongelofelijk initiatief van de jeugd. Jongens, heel, heel hartelijk bedankt voor dit mooie shirt, het idee en de organisatie hiervan.
Wij zijn trots op jullie.

Ook alle sponsers, heel erg bedankt voor jullie bijdrage.