Gastenboek

Schrijf in het Gastenboek

Company:
Naam:
E-mail:
Bericht:

Berichten

Ieder jaar lees ik de in memoriam van Teun in het Eindhovens Dagblad. .Iedere keer doet dit veel met mij, en denk dan wat het met jullie als gezin zal doen. Veel sterkte!

Heel veel sterkte met het verlies van jullie eigen vlees en bloed, TEUN.
Verschrikkelijk wat een kruis te dragen.
Gecondoleerd

Via de rouwadvertentie getriggerd om meer info, lees ik de mooie site van Teun. Mooi om te lezen hoe jullie met elkaar met deze tragedie omgaan en Teun in ere houden. Sterkte zeker op deze extra moeilijke dag.

Lieve neef Marc en Lia, Bart en Manon

Ook dit jaar lazen we weer het gemis van jullie Teun, nu 15 jaar geleden in het ED.

Wij leven met jullie mee, wees daarvan overtuigd. Zeker omdat ik mijn ook al een aantal jaren in leven zijnde tweelingzus Vera en mijn nog in leven zijnde broer Frits, door familieomstandigheden, ook moet missen. En dat gevoel blijft evenzeer.

Ik, en Rens, willen jullie deze dag en de komende tijd heel veel sterkte wensen

Liefs van je nicht Henny Kuiten-Dikmans uit Nuenen

https://mcdeurne.nl/teun-v-d-acker-4/ wij wensen jullie heel veel sterkte vandaag

Als vader van 2 wegracemotorrijdende zoons herken ik het ongeval van Teun als iets waar ik jarenlang erg
bang voor geweest ben dat het mij ook zou kunnen overkomen.
Het is mij goddank gespaard gebleven maar de slapeloze nachten vergeet ik nooit.
Wat jullie is overkomen is
steeds mijn grootste angst geweest dus daarom voel ik
zeer met jullie mee.
Ik wens jullie alle sterkte met dit grote verlies.

14 jaar geleden en nog elke dag weten we wat dit voor impact heeft gehad op de familie, vrienden en op onze club... heel veel sterkte allemaal en haal hele mooie herinneringen op. Wij staan er zeker ook weer bij stil en dit jaar gelukkig niet alleen want we mogen weer bij elkaar zijn.

https://mcdeurne.nl/teun-v-d-acker-3/

Je geboortedag, een dag zonder verjaardag, zonder feest, maar hopelijk vol mooie herinneringen voor je familie.
Je zat in mijn eerste mentorklas. Inmiddels vele klassen verder ben ik je nog altijd niet vergeten.

Groetjes aan de familie,

Sandra van Mil (Strabrecht College)

Lieve Teun, ik sprak je moeder vorige week en ze vertelde dat jouw vogels meegenomen waren uit jouw tuintje. Wie doet nu zoiets, onbegrijpelijk. Maar jij hebt ervoor gezorgd dat je ouders erachter zijn gekomen wie ze meegenomen heeft. Hoeveel verdriet jouw ouders hiervan hadden. En dat wilde jij natuurlijk niet. Ze zijn nu weer terug in jouw tuin waar ze thuis horen en daar ook blijven❤ Wil je onze Daniël❤ een knuffel van mij geven Liefs Yvonne

Beste Marc en Lia,

Wat verdrietig om te lezen dat de glazen vogeltjes bij Teun z'n tuintje zijn weggehaald. Ook weer mooi om het voorgaande berichtje te lezen, waarin men jullie 9 nieuwe vogeltjes aanbied.

Hopelijk laat men deze nu met rust, zodat jullie rust en kracht vinden op deze mooie plek.

Sterkte en lieve groet
Louis en Gon

Beste Marc en Lia,

Ik las in de krant van de gestolen vogeltjes op het graf van uw zoon Teun.
Wij hebben een winkel waar we heel veel vogelbeeldjes verkopen, als jullie dat leuk vinden mogen jullie er 9 uit komen zoeken.

Wij zitten in Helmond, groetjes Arian

Onze Evie van 10jaar mag een spreekbeurt houden op school, uiteraard over motor cross. Je hebt natuurlijk niet voor niets de bokaal gewonnen voor aanstormend talent!
Er werd druk geoefend en de gewonnen bekers en bokaal gingen richting school. Vandaag keken we nog even samen toevallig op de site van Teun, de dag van de spreekbeurt 20 april: de dag van Teun; het valt vandaag samen dat we de passie voor motorcross uitdragen en hem gedenken.
We weten zeker dat Teun wat heeft geholpen want ze kreeg een dikke tien!

Evie en Elke

Beste familie,

Daar ben ik weer, kennen doen we elkaar niet maar ik geef jullie een corona veilige 💋 en tot volgend jaar.

Lieve groetjes Liset van de Ende
Uit Eersel

Dat deze dag vol van herinningen mag zijn. Heel veel sterkte vandaag

Wil

https://mcdeurne.nl/teun-v-d-acker-2/

Lieve Teun, per toeval heb ik je ouders ontmoet en gesproken. Zoals je moeder zei, het heeft zo moeten zijn. Ze spraken liefdevol en trots over jou. Wat ben jij een bijzondere jongen. Ik deel hetzelfde verdriet als jouw lieve ouders, want onze zoon Daniel❤is in dezelfde wereld waar jij ook bent.Jullie hebben elkaar vast ontmoet. Ook hij was een bijzondere jongen. Zoals ze zeggen de mooiste bloemen worden het eerst geplukt. Zoals jouw ouders trots op jou zijn, Wil ik je zeggen je kunt ook heel trots zijn op je lieve ouders. ⭐❤

Mijn gedachten gaan weer even naar jou, Teun, op deze dag, jouw verjaardag. Wat waren dat leuke feestjes. Ik kwam graag om deze met je familie en vriendjes te vieren. Dikke knuffel aan iedereen die hem zo mist!

Wat een bizarre en verdrietige week was dit, 12 jaar geleden.
Het nieuws omtrent je ongeluk sloeg in als een bom. Je afscheid was erg mooi en, ondanks de mega-opkomst, heel persoonlijk.
Ondanks je jonge leeftijd was je een echte 3havo-leerling: stoer en luidruchtig, maar vaak ook lief en erg gepassioneerd.
Zo al ik je zeker blijven herinneren.
Dag Teun! Veel sterkte en vele groeten,'Millie".

Beste Mark & Lia,

Moeilijke tijden vooral nu,

Wij wensen jullie heel veel sterkte.

Groetjes,
Ricardo & Camiel
All metaal Lascentrale

Hoi allemaal,

Pfff.... poosje terug alweer : als jullie je wellicht nog herinneren stond ik vlakbij Teun toen hij gevallen was achter de spring bult : hij wilde zijn motor oppakken en ik schreeuwde “ rol weg !” Maar Ralph kwam er al aan en het gebeurde voor mijn gezicht op paar meter afstand. Ik heb Teun proberen te helpen tot en met de mededeling van de ambulance medewerker dat het voorbij was : ik heb zijn hoofd met helm op al die tijd in mijn handen gehad : maar ik wist ook al “ vogeltje met gebroken “ gevoel.
Teun had toestemming om op de jeugdbaan te rijden ivm zijn leer proces. Stom toeval dat t erg druk was en hij door onschuldige mensen ervan af werd gestuurd.

Ik heb samen met mijn zoon Axel Teun , geloof ik , 2 x maal thuis gezien.
Ik wilde niet naar de dienst etc.

Ik weet niet waarom ik nu na ED bericht dit allemaal weer allemaal wil vertellen : ik zie mijzelf tot op de dag van vandaag terug als op een foto : ook een ouder van een motorcrosser die onder het bloed zijn eigen zoon levend bij zijn motor ziet zitten bij de auto.

Nogmaals ik kende Teun niet : ik hou nu op : ben blij dat jullie als familie nog bij elkaar zijn en Teun koesteren.

Het beste !

Heel veel sterkte vandaag! Dikken knuffel en liefs Heidi

Lieve familie, mag ik jullie heel veel kracht en sterkte wensen, het lijkt me verschrikkelijk om zo iets mee te maken!
Elk jaar zie ik weer de advertentie en moet dan ook reageren om jullie weer heel veel kracht te geven!!!
Lieve familie denk dat Teun jullie wel steunt van bovenaf.
Liefs van mij.

Heel veel sterkte met deze moeilijke dag!!

12 jaar alweer. En een heel vreemd jaar waar je niet bij elkaar kunt zijn. Denk net als alle andere jaren vandaag een keer extra aan jullie.
Maak er een dag van met mooie herinneringen.
Sterkte vandaag!

Ik ken jullie niet, maar al enkele keren ben ik door het berichtje in de krant op deze pagina geraakt. Het emotioneert me. Wat een mooi eerbetoon aan jullie prachtige zoon. En wat een warm gezin. Sterkte op deze dag, en alle dagen. Liefs Monique

Dit jaar is de Teun van den Acker bokaal weer uitgereikt en wel aan mijn dochter en zoon die net als mij de passie in de motorcross hebben. Ze zijn er super trots op en vinden het ook een hele eer om deze mooie prijs in ontvangst te mogen nemen. Namens Evie en Stein hartstikke bedankt.
Rob van Horssen.

Ik kende hem niet. Maar hérkende wel zijn foto van 11 jaar geleden alweer. Wat hebben jullie een prachtig kind los moeten laten. En wat hebben jullie dat op een mooie manier verwoord met deze site. Tranen in mijn ogen.

Lieve mensen,

Elk jaar weer staat Teun weer in de krant........
Wat vreselijk om zoiets mee te maken, moet er niet aan denken......... nooit!!!!

Wil jullie heel veel kracht en sterkte toewensen ondanks dat het all 11 jaar geleden is, de pijn en het gemis blijft altijd en ook de vraag, wat zou er van hem geworden zijn!!!

Heel veel liefs van ons.

vandaag dacht aan een foto die ik in Londen heb gemaakt afgelopen december het is foto van het beeld van Gandhi van jou moeder heb ik begrepen dat jij een bewonderaar van hem was bij het zien van het beeld in Londen waren mijn gedachten bij jou zoals dezelfde gedachten ook vandaag bij jou en je ouders en broer zijn

Vandaag extra veel sterkte met deze moeilijke dag! Alweer zoveel jaren verder, wat gaat dat snel. Verschrikkelijk zo,n mooi, knap en onschuldig manneke wat alleen maar zijn hobby wilde gaan doen. Dit is mijn grootste angst als moeder van ook een kleine (10jaar) crosser! Sterkte samen🍀

Heel veel sterkte met dit verlies
Ik treed (34jaar) vaak op tijdens uitvaart en crematie diensten. You”ll never walk alone
Met vriendelijke groet,
Willy

Hallo Lia en Mark. Veel sterkte morgen met mooie herinneringen aan Teun.

Dag Teun, wij kennen elkaar niet, maar ik weet zeker dat jij ook niet uit mijn gedachten zal gaan . Ik weet niet goed wat te zeggen, maar ik vond dat ik iets moest laten weten, bij deze Een saluut van een oude motorrijder, geen Yamaha maar Honda Goldwing

Een prachtige lentedag, net als 10 jaar geleden. 10 jaar geleden veranderde één gebeurtenis veel levens. Het leven kan zó prachtig zijn, maar de pijn van het gemis van Teun zal nooit verdwijnen. Veel sterkte en steun gewenst vandaag!
Groetjes, 'Millie'!

Na het zien van de advertentie in de krant, de site gelezen. Heel indrukwekkend allemaal. Wat een pracht jongen met een tomeloze drive. Heel veel sterkte met dit gemis.

Zojuist de Teun vd Acker trofee in ontvangst mogen nemen bij t Vertierke van mc Deurne. Ongelogelijk trots !!!
Bedankt !!
Grt Dean Lemmens

Zomaar even een berichtje omdat ik opeens aan Teun moest denken.
Oktober, zijn verjaardagsmaand, met altijd gezellige feestjes.
Mijn vrolijk oppaskindje, nog geregeld ben je in mijn gedachten.

Vandaag zou je 23 zijn geworden. Moeilijke dagen.
Heel veel sterkte vandaag allemaal.
Jullie doen het 👍👍.
Liefs, Ger, Marjon & Kids 😘😘

Zag vanmorgen de advertentie. Heb met kippenvel de site bekeken, wat een mooie herinneringsplek voor jullie Teun.
Wens jullie heel veel sterkte toe vandaag en ben in gedachte bij jullie

Ik ken jullie niet, maar zag het vanochtend in de krant staan, heel veel sterkte vandaag!

Hallo familie van Teun.
Sinds augustus vorig jaar kom ik geregeld bij mijn vriendins graf in Heeze. Daarbij passeer ik het graf van jullie Teun, dat niet onopgemerkt blijft. Vandaag in de krant zie ik dat het alweer 9 jaar geleden is dat jullie leven zo'n ingrijpende wending nam. Ik wilde jullie zomaar even wat sterkte wensen op deze dag.

En dag van herinneringen.
Hoe raar het ook klinkt. Maak er een mooie dag van.
Wil

dag Lia en Marc alweer 9 jaar verder zonder Teun. Veel sterkte op deze dag en hopelijk ook veel vreugde om de mooie herinneringen.

Weer een geboortedag zonder verjaardag....
Ik wens jullie veel plezier maar ook sterkte bij het ophalen van veel mooie herinneringen vandaag.

De eerste keer dat de Teun van den Acker bokaal werd uitgereikt viel de eer aan mijn dochter Loes. "Vol passie" luidt de titel van de bokaal. De achtergrond van deze indrukwekkende prijs is voor mij aanleiding geweest mij hard te maken voor de veiligheid in de sport. Met het verlies van Teun in het achterhoofd werk ik met passie dagelijks aan mijn missie. Laat ook vele anderen met dit gegeven onze sport veiliger en mooier worden.
Lia en Marc, we blijven herinneren.

Ron Cornelissen, coördinator motorcrosscertificaat Mc Deurne

Hallo. Dit jaar heb ik de TeunvdAkker-wisselbokaal gekregen. Ik vond het een hele mooie prijs en het is een hele eer om deze te winnen. Wel heb ik nog even opgezocht wat passie betekent. En zoals ik het begrepen heb klopt dat eigenlijk wel: motorcrossen is wat ik het liefste doe, en het liefst ook zoveel mogelijk. Tot de clubavond volgend jaar staat de bokaal perfect bij mij op mijn kamer op de kast. Afgelopen zondag heb ik samen met een groepje 125cc crossers de training van Antoon vd Linden gekregen. We hebben allemaal weer veel geleerd want de baan lag er zwaar bij. Keibedankt! Krijn van Vroenhoven#3

Voetstappen in het Zand:

Ik droomde eens en zie
ik liep aan 't strand bij lage tij.
Ik was daar niet alleen,
want ook de Heer liep aan mijn zij.

We liepen samen het leven door,
en lieten in het zand,
een spoor van stappen; twee aan twee,
de Heer liep aan mijn hand.

Ik stopte en keek achter mij,
en zag mijn levensloop,
in tijden van geluk en vreugde,
van diepe smart en hoop.

Maar als ik het spoor goed bekeek,
zag ik langs heel de baan,
daar waar het juist het moeilijkst was,
maar één paar stappen staan.

Ik zei toen "Heer waarom dan toch?
Juist toen ik U nodig had,
juist toen ik zelf geen uitkomst zag,
op het zwaarste deel van mijn pad..."

De Heer keek toen vol liefde mij aan,
en antwoordde op mijn vragen;
"Mijn lieve kind, toen het moeilijk was,
toen heb ik jou gedragen..."

Lees meer: http://ochtendgloren.webnode.nl/oude-liedteksten/voetstappen-in-het-zand/

We leven met jullie mee..
Alleen Hij kan de pijn verzachten en bij je wegnemen, De Heer houdt van je.

Als een klein wit wolkje
gedreven door de wind
kwam je even bij ons
even was je ons kind

Ik kijk naar omhoog
en zie als in een vlucht
een klein wit wolkje gaan
langs de helder blauwe lucht

-

Voor jullie allen veel sterkte vandaag!

zag de byzondere advertentie in de krant en heb op de site het levensverhaal en hoe U als familie alles heeft beleefd .gelezen en bekeken en het raakte mij. Heel verdrietig maar ook heel mooi hoe U allen met elkaar het afscheid van Teun hebben genomen en nog zo diep verankert ! Heel veel sterkte! Een eerbetoon aan jullie zoon en broer.

Naar aanleiding van jullie advertentie vandaag heb ik de site bekeken en gelezen, ben erg onder de indruk, ik kom iedere week op het kerkhof en loop ook altijd even bij Teun langs, ik wens jullie veel sterkte, groetjes Janny

In gedachten bij jullie en bij jullie Teun
Veel sterkte, hartelijke groet, Mieke

Vandaag heb ik de advertentie van jullie Teun gezien en de site gelezen. Het raakte me op een bijzondere manier. Ik wens jullie alle goeds en vind het heel mooi en moedig hoe jullie samen de laatste jaren verder gaan. Ook nu weer de inhoud van de advertentie. Ondanks alle verdriet, dat hier uit spreekt, heel mooi. Vrgrt Ton

Indrukwekkend en heel mooi monument op internet.

"Nooit kuste de zon zo innig de aarde, nooit deed de wind zo'n verrukkelijke vondst, kind weergaloos kind".

Wat een prachtig eerbetoon aan jullie levenslustige zoon en broer.
Laten de mooie herinneringen aan Teun jullie tot steun zijn.

Wat een mooi eerbetoon aan jullie zoon! Ik ken het gemis en weet dat zo'n dag als vandaag enorm zwaar is, maar vier zijn leven. Hij is bij jullie gezin.

Heel veel sterkte vandaag in de tuin van herinneringen
Groetjes Edith

Wat een prachtig eerbetoon aan jullie eveneens prachtige zoon.Ik weet wat het gemis is. Wij hebben onze dochter verloren bij het busongeluk in Sierre. Het doet zo'n pijn.
Jullie liefde voor Teun is zo groot dat ik er van overtuigd ben dat hij zich geen betere ouders had kunnen wensen. Tijdens zijn leven zal hij dat zeker gevoeld hebben. Op de één of andere manier zal hij ook altijd bij jullie zijn.
Ik hoop dat het jullie na gelang de omstandigheden toch goed mag gaan. Een hartelijke groet, Gerlinde Daris

De tijd van Sint is weer aangebroken. Dat was altijd een leuke spannende tijd met jullie jongens. Ik vergeet nooit dat Teun een fles cola voor de Pieten wegzette. Mooie herinneringen aan een fijne knul!
liefs, Sandra

onlangs is mijn zoontje van 4 lid geworden van mc deurne.daardoor zat ik op hun site te kijken en las over de Teun van den Acker bokaal.benieuwd wat dat was zocht ik op google en kwam op deze site terecht.
wat ik toen las raakte mij enorm.wat een leuke jongen moet het geweest zijn,zo vol in het leven.als vader van een jong crossertje heftig om te lezen.
nu ik het verhaal achter deze bokaal ken snap ik dat het een eer is om deze te krijgen.veel sterkte en ga door met dit mooie eerbetoon aan Teun

Beste familie van Teun,

In 2006 heb ik een training gegeven voor Teun, bij RKSV Heeze. Een fanatiek levendig ventje, kan ik mij herinneren.

Ik wist dat Teun een tragisch ongeluk heeft gehad en is overleden. Dit moet een nachtmerrie voor jullie zijn geweest.

Nu na al die jaren, zit ik op internet te surfen en kom foto's tegen van de training die ik toen heb gegeven. Inmiddels ben ikzelf alweer 5 jaar keeperstrainer bij PSV geweest en nu bijna 2 jaar bij Fc Kopenhagen.

Ik kreeg toch even kippenvel, maar ik vind het nog steeds fijn, dat ik hem dit plezier heb kunnen geven.

Het gemis en ongeloof zal altijd blijven, maar ik hoop toch dat jullie weer enigszins een normaal leven hebben kunnen opbouwen, met alle mooie herinneringen aan Teun.

Anton Scheutjens

hoi, lia en marc gisteren was de dag dat teun geboren is ik hoop dat jullie samen op deze dag een beetje hebt kunnen genieten.
20 jaar zou teun geworden zijn maar voor jullie blijft teun altijd een puber een flinke sportieve knaap. lia en marc veel sterkte en een mooie toekomst annie

Beste Lia, Marc, Bart en Manon,

Veel leerlingen komen voorbij,
Teun, zijn verhaal en zijn klas zal ik nimmer vergeten.....

'Al de dagen
Van ons leven
Hopen wij
Dat de warmte
Van de zon
De mist van pijn
En verdriet
Verdrijven zal'

Veel groetjes, Sandra van Mil

Gefeliciteerd lieve teun, het zal altijd moeilijk blijven.. maar vergeten zullen we je nooit xXx

Was op zoek naar een andere Teun van den Acker maar werd door Google hierheen geleid.

Als vader van 2 dochters greep mij het verhaal aan en motiveerde me tot deze reactie.

Mooi dat jullie de herinnering op deze wijze levend houden!

Succes, sterkte en hartelijke groeten,

Mark Esselink

Ik schrik, zie de advertentie in het ED, en het raakt me, zo jong,
Omdat het me raakt kijk even op jullie website, wat mooi en indrukwekkend, het raakt me nog meer, temeer omdat ik bijna ook mijn zoon was kwijtgeraakt(aan een ziekte weliswaar), ik voel jullie emotie ook en huil .
Ik kan jullie niet maar wens jullie voor vandaag, maar zeker voor in de toekomst, heel veel sterkte met het gemis van jullie Teun.
Lieve groetjes Jacquelien

Ik zag jullie advertentie in het ED.Het raakte mij.
Ik ken jullie niet maar ik wens jullie veel sterkte in de toekomst.
Lieve groeten Aaf

Heel heel veel sterkte

Heel veel sterkte.

Dag Mark,Lia en Bart .
Bij deze speciale dag wil ik jullie veel sterkte toe wensen .
Hopelijk gaat t goed met jullie .
T is een dag van vreugde en verdriet .
voor ons is vandaag een dag van verdriet omdat dit een onvergetelijke dag is , een dag van stilte op de baan om Teun te herdenken .
T lief zou je de tijd terug willen draaien .
Teun , kanjer je bent onvergetelijk .

Rich

Lieve Lea, Marc en Bart,

Zoals zo vaak gaan onze gedachten uit naar jullie.
Ook vandaag weer een heel moeilijke dag waar we Teun zullen eren.

Beste familie van den Acker, ik las toevallig de advertentie van jullie zoon in het ED. Heb toen de site bekeken op de pc. Ik was erg onder de indruk van het begin de geboorte tot nu.Zeer indrukwekkend dat jullie zo jullie prachtige zoon kunnen herdenken met veel moed, maar ook met familie, vrienden en kennissen.Ook de mooie Teun tuin en dat mooie herdenkingsplekje bij jullie in de huiskamer.Ongetwijfeld ook goed voor de verwerking.Ik wens jullie ook de komende jaren nog veel sterkte en vele mooie herinneringsjaren van Teun. Vriendelijke groet Margaret.

Triest gebeuren. Ik wens jullie allemaal sterkte. Ook Ralph.
Dit wilde niemand.
Sterkte nogmaals
Eric

We hopen dat morgen veel mensen even de tijd nemen om bij Teun op zijn bankje te gaan zitten.
Als ik op de baan ben neem ik altijd even bij hem plaats.

Fam. de Vries
Wil
Webmaster M.C. Deurne

Veel sterkte morgen.

lieve familie

het ontroerde me..
het lieve gedichtje in de krant
het gaat naar je hart ..
mooi .. lief
trots op jullie kanjer !!!
mijn gedachten zijn morgen bij jullie

Dikke knuffel voor jullie morgen!

Regelmatig denk ik terug aan Teun, aan de tijd die ik heb mogen meemaken op het Strabrecht.
Alweer zes jaar geleden, daar schrok ik wel van toen ik vandaag het Eindhovens Dagblad zag..

Ik denk aan hem, en hij zal altijd in mijn gedachte blijven.

Liefs, en sterkte

Super blij ben ik met de Teun van de Ackerbokaal dit had ik nooit verwacht. Hij staat op een mooi plekje in de kamer te pronken waar iedereen hem ziet.
Iedereen bedankt.
Kevin Hermans #84#

Lieve familie van Teun,
Per toeval op de site van jullie Teun terecht gekomen. Ik ken jullie niet en heb Teun nooit gekend. Maar wat raakt jullie verhaal, jullie verdriet en jullie liefde voor Teun mij, als mens en als moeder! Ik ben er stil van...met tranen in mijn ogen! Heel veel kracht en sterkte voor jullie! Liefs Charlotte.

Een dag die jullie lang hebben mogen vieren zoals iedereen dat doet: kadootjes, lol, taart, veel herrie maar bovenal gezelligheid.
Helaas is het al veel te lang anders...

Een dag die nu niet vergeten mag worden. Ik hoop dat jullie vandaag het leven van Teun vieren en voldoende steun vinden bij elkaar en jullie omgeving!

Lieve groeten, Sandra van Mil

Met ontroering heb ik jullie herdenkingssite van jullie teun bekeken.
Respect voor de manier waarop jullie deze site gemaakt hebben.
Wat een liefdevol gebaar,en vooral een erg mooie herinnering aan jullie kanjer!!

ben johan ken teun niet wens jullie sterkte toe heb het verhaal en foto,s bekeken was er stil van nogmaals sterkte,,,

Tranen lopen over mijn wangen, terwijl ik over jullie prachtige manneke lees... En wat een verdriet dat hij veel te vroeg bij jullie weg is gegaan. Ik ben ook moeder en kan me slechts indenken wat jullie doormaken, ik vind het zo knap hoe je alles verwoord en ook je contact met de motor club en alle betrokken kan ik alleen maar veel respect voor hebben,ik wens jullie heel veel sterkte! Een hele dikke knuffel voor jullie!

lia en familie,

ik heb je gisteren na 3,5 jaar weer ontmoet, mijn gedachten gingen terug naar het moment dat......ik was bij de begrafenis van Teun aanwezig als steunbetuiging, mijn god wat een verdriet...!!!!! heb net deze site bekeken, ik voel de pijn tussen de regels door maar wat hebben jullie dit fantastisch mooi gedaan, voor jullie kanjer Teun.

XXX Marja uit Curacao

Mijn aandacht werd getrokken door jullie laatste advertentie in de krant! Godzijdank weet ik zelf niet hoe het is om een kind te verliezen. Maar ik zie wel wat het met mijn huidige partner gedaan heeft en nog steeds doet,12 jaar na haar dood. En ik voel zijn verdriet (soms best lastig als je hypersensitief bent) Een stuk van hem is voorgoed kapot, als ik foto's van hem zie met zijn dochter zie je het geluk in zijn ogen. Nu lacht hij nog wel, maar die sprankeling is weg! Bij hem heeft dat ook het huwelijk gekost. Ik wens jullie alle liefde en kracht toe om het toch samen te redden, de tol die jullie voor het leven hebben betaald was al veel te hoog! Met tranen in de ogen heb ik stukken zitten lezen op jullie website.Nogmaals heel veel liefde en kracht gewenst, ook voor jullie andere zoon! XXX Ingeborg

Deze week heb ook ik weer veel aan Teun gedacht. 5 jaar geleden dit verschrikkelijke bericht. Zijn tuin ziet er mooi uit. Hopelijk putten jullie veel kracht uit alle berichten en de lichtjes die men voor Teun laat branden.
liefs, Sandra

Lea, Marc en Bart
Vaak zijn wij in Deurne op de baan en bijna altijd zitten we even op het bankje van Teun. We denken vaak aan hem en aan jullie.
Groet René en Freek

Lia Mark, vandaag op kantoor lees ik dit bericht op internet. Omdat ik wilde weten hoe het na al die jaren met jullie is vergaan. Het is een heel triest verhaal. Het grijpt mij aan. Ik hoop dat jullie de kracht hebben gevonden om met dit grote verlies om te gaan. Geen groter verlies dan het verlies van een kind.

natuurlijk herinner ik me het krantenbericht van 2008,
natuurlijk maakte het toen een enorme indruk...

alweer 5 jaar later lees ik de advertentie in het ED van 20 april...en lees ik de site, en probeer een traan te bedwingen bij het lezen van jullie relaas..

woorden zijn moeilijk te vinden om jullie voor de rest van je leven heel veel sterkte te wensen,

warme groet

charles

Lea, Marc en Bart
Veel sterkte. We denken vaak aan Teun wanneer we op de baan zijn.
gr Corrien en Niels

Ook mijn aandacht werd getrokken door de advertentie in het ED...
Wat een prachtige website hebben jullie gemaakt voor Teun!
Heel veel sterkte gewenst met dit vreselijke verlies!

Zag de "In Memoriam" advertentie in het ED en werd menselijkerwijs nieuwsgierig; nu de website dan bekeken; zeer indrukwekkend met een traan.
Wat een mooie herinnering hebben jullie aan je zoon en broer gegeven!
Houd het mooie vast!

Zag de advertentie in de krant en mijn oog viel meteen op Teun.
Zo jong en mooi.
Ben meteen naar de site gaan kijken en wat prachtig om zo jullie zoon en broer te gedenken.
Hij verdiend het zeker maar om het zo te kunnen verwoorden is uniek.
Sterkte met dit enorme verlies.
Groetjes van een moeder.

Hee Teun,

Vandaag weer eens bij je langs geweest, je tuin stond er weer mooi bij in de volle zon. Ik hoop dat je het goed hebt daar..

Veel sterkte vandaag familie en vrienden.

Met tranen in mijn ogen heb ik alles gelezen en bekeken. Wat was Teun een lieve, bijzondere jongen, zo geliefd bij iedereen. Ik wens u heel veel sterkte op deze moeilijke dag en voor de tijd die volgt.

Wat een prachtige site is dit, waarin Teun op een mooie manier altijd zal blijven leven. Heel veel sterkte voor vandaag maar ook alle jaren die nog zullen volgen.

Voor de familie heel veel sterkte gewenst op deze zo moeilijke dag.
Teun heeft mij door het lezen van zijn herdenkings bericht in 2011 in de krant zoveel kracht gegeven,dat ik ieder jaar even op zijn internetsite kijk,en een glimlach krijg.

Heel veel sterkte vandaag
toegewenst van Kevin#84

Lieve familie,

Wat een vreselijke gebeurtenis hebben jullie meegemaakt, wat een kracht schuilt er in jullie om dit zo mooi te verwoorden en op papier te zetten......kippenvel!!!!
Vreselijk om een kind te verliezen....wens jullie heel veel kracht om door te gaan zonder jullie mooie zoon!!Lieve Groeten,
Wilma de Vrieze.

Heel heel veel sterkte vandaag

Marc,Lia, bart en Manon

Heel veel sterkte vandaag!
dat jullie geweldige steun aan elkaar weer door deze moeilijke dag heen mag lootsen.

Wij denken aan jullie!

Wim,Jolanda,Jayla en Luuk,Alycia xxx

marc, lia en bart, een herinnering aan Teun, de fatale dag, veel sterkte. annie smits

Lieve Lia, Mark, en Bart,
Veel sterkte vandaag! Alweer 5 jaar voorbij, maar op deze dag weer even of het net gebeurde. Ik hoop en denk dat jullie je vandaag omringd weten door veel mensen die aan jullie denken en meeleven.
Lieve groeten,
Anja

Wij wensen jullie heel veel sterkte toe vandaag en ook na 5 jaar staan wij vandaag even stil bij het overlijden van Teun en bij wat voor impact dat gehad heeft, ook voor onze club. Wij zullen hem nooit vergeten!
Veel liefs
Fam. de Vries
M.C. Deurne (webmaster)

Ik wens jullie ontzettend veel sterkte toe en vandaag extra kracht. indrukwekkend hoe voelbaar jullie liefde is voor jullie teun!
sterkte!

Weer eens op de site van Teun zie je hoezeer hij nog leeft in de harten van zovelen. Een slapeloze nacht hier of daar of een Guinness in Ierland.
You are in our hearts forever.

Gr
Michel

veel sterkte !
van jef #84

Lieve Teun,

Vanavond weer zo'n nacht. Ik kan niet in slaap kan komen. Je bent in mijn hoofd en in mijn hart.
Die gezellige wandelingen met jou. De grootste lol hadden, maar ook serieuze gesprekken. Ik heb fijne herinneringen aan je, maar ook de dag van het ongeluk spookt door mijn hoofd.

Of het nu pijn doet of een glimlach op mn gezicht tovert. Ik denk aan je.

Liefs

Marc, Lia en Bart, dit weekend heb ik weer aan Teun moeten denken. 6 oktober, een bijzondere datum want op deze dag zou hij 18 jaar moeten zijn geworden. Ik hoop dat jullie ook op deze dag weer veel steun van iedereen om jullie heen hebben kunnen ontvangen.

marc en lia, 6 oktober , zo lang een bijzondere dag, ook nu nog zal deze dag altijd in jullie herinnering blijven en zal teun altijd in jullie hart aanwezig blijven, veel sterkte, annie smits

vandaag weer een speciale dag voor jou ouders en broer en andere familie leden. 18 jaar zou je worden. Veel mensen zullen vandaag weer extra aan je denken
Familie braspennincx

Vandaag een extra kaarsje voor Teun Marc, op deze bijzondere dag. Nog dagelijks ben je in onze gedachten aanwezig. Marc, Lia en Bart, heel veel sterkte en mooie herinneringen vandaag. xxx

Vandaag het berichtje in de krant gelezen, en ook nu wil ik jullie even heel veel sterkte toewensen, het verlies van je kind, het is zo vreselijk, maar besef dat Teun altijd op zjn eigen speciale wijze bij jullie zal zijn...heel veel sterkte

Het is al weer 4 jaar geleden van Teun overleden is.

Wanneer we op het bankje zitten kijken we altijd naar het hergedenkingsplaatje , en herinneren we ons Teun.

Veel sterkte

fam Volleberg

 

Op een normale vrijdag lees je de krant. Deze dag was niet meer gewoon toen ik de rouwadvertenitie van jullie Teun zag staan. Vervolgens ook op deze website gaan lezen.

Kippevel, een brok in je keel een maag die draait. Het is raar om als vreemde zo mee te leven met jullie. Hoe bijzonder het is om de liefde die jullie hadden en hebben voor Teun zo te voelen. Hoe bijzonder de herinneringen zijn die jullie voor Teun hebben. Hoe sterk jullie met z'n allen zijn om dit verlies met z'n allen te dragen.

 Respect voor jullie allemaal, ik wens jullie heel veel sterkte toe, maar ook in de toekomst. Ik denk aan jullie.

Veel liefs van een moeder

heel veel sterkte gewenst,van een moeder uit achel

Alweer 4 jaar geleden, maar vergeten doen we dit nooit.

Het is alsof het gisteren is gebeurd, superknap hoe jullie hier mee omgaan.

Heel veel sterkte,

familie Cooymans 

 

 

4 jaar geleden alweer dat je wordt gebeld dat het niet goed is op de crossbaan. Het is nog steeds als de dag van gister.

Heel veel sterkte. 

Rob van Horssen 

mc bosrakkers 

Lieve ouders en broer,

Ook mijn aandacht werd getrokken door de advertentie in de krant, zijn naam klonk heel herkenbaar, ook ik ben gaan kijken op zijn site.

Wat een mooie site, en wat een mooie herinnering aan hem.

Zelf moeder zijnde van twee crossende jongens stromen de tranen over mijn wangen.

Ik wil jullie de kracht geven om verder te gaan.

 Marielle

Beste ouders en broer,

vanmorgen bij het lezen van de krant zag ik wederom de foto van een heel vrolijke jongen staan met een website erbij vermeld. ik wilde eigenlijk niet want vond het niet gepast om te kijken maar toch trok me iets naar deze website. En heb het gelezen van a t/m z wat prachtig geschreven. zelf ben ik ook moeder van kinderen van dezelfde leeftijd als bas en teun wat een gevoel maakte dat bij me los. ik hoop dat jullie inderdaad met de herinneringen, zijn glimlach, zijn twinkelende ogen, zijn liefde dit vreselijk verlies kunnen dragen.

heel veel lieve groeten liset van de Ende

Alweer vier jaar geleden.

Sterkte!

Familie Dijstelbloem

 

Hallo familie v.d. Acker,

Vanmorgen in de badkamer dacht ik al aan jullie Teun, go het is de 20ste al weer 4 jaar.

Wil de Vries

M.C. de Bosrakkers

Beste ouders/familie van Teun,Ik ben per ongeluk op deze site terrecht gekomen.Via Hyves, en dan via een vriend.Ik heb alles gelezen, bekeken en bewonderd.Ik vind het goed en mooi dat jullie dit voor hem hebben gemaakt, en jullie verhaal hier in hebben gestopt. Hoe moeilijk zoiets ook kan zijn.Liefs, Davey Beijer

Gisteren had een feestdag moeten zijn, de verjaardag van Teun!

Helaas heeft het niet zo mogen zijn.

 Hopelijk hebben jullie gisteren veel steun aan elkaar gehad.

 

Veel liefs uit Zundert

Lieve Lia, Marc en Bart Het had een feestje moeten zijn vandaag maar helaas is er de jarige job er niet bij. Ik weet bijna zeker dat jullie hem vandaag toch herdenken op een fijne manier.

Gefeliciteerd maatje,

 

Ik mis je en ik blijf constant aan je denken,

 Waar je ook mag zijn, heb het goed en hopelijk heb je daar nu een leuk feestje.....

 

Liefs,  

Gefeliciteerd Teun,

 Vanuit t koude Dublin zal ik hier een Guinness op je drinken! Je wordt nog steeds gemist vent.... door heel veel mensen! 

 Cheers!

 Koen 

 

 

Gefeliciteerd Teun, Ik mis je en ik denk aan je.

Liefs

Ik zat wat op hyves te kijken en kwam toen op teun zijn hyves en via die hyves kwam ik op deze site. Ik heb zijn hele verhaal gelezen en zat met tranen in mijn ogen. Ik kan het me gewoon niet voorstellen dat iemand dan opeens gewoon weg is, niet meer terug praat als je wat zegt en hij dus gewoon niet meer leeft. Ik ken teun verder niet maar ik vind het super om te lezen hoe hij zijn droom heeft nagejaagd. Heel veel sterkte nog! <3

Ik kwam zomaar op deze site terecht en heb met tranen in mijn ogen het levensverhaal van Teun gelezen. Wat een bijzondere jongen! En wat een prachtige manier hebben jullie gevonden om met dit enorme verlies om te gaan. Respect!

Dag Marc,

Ik was tot tranen toe geroerd door je In Memoriam in het Eindhovens Dagblad. Je gedicht raakte me heel diep. Als ik naar Teun kijk zie ik jou. Dezelfde lieve twinkeling in de ogen.

Complimenten voor de prachtige website die recht doet aan je innemende zoon.

Joan van Wetten (jeugdvriend uit Gemert).

Een klein half jaar geleden mocht Loes de Teun van den Acker wisseltrofee "Vol Passie" in ontvangst nemen. Wij zijn er bijzonder trots op deze trofee een jaar te mogen koesteren. Hij heeft een prominente plaats in ons huis gekregen. Op dagen als de 20e maar ook wanneer we op de bank mogen zitten naast de baan staan wij meer dan eens stil bij Teun. Vol passie, zo zullen wij Teun herinneren. 

Loes en Ron  

 

Gisteren alweer 3 jaar geleden...

Ik zal 'mijn' oppaskindje nooit vergeten. Ook voor nu weer heel veel sterkte voor Bart, Lia en Marc. En natuurlijk de rest van de familie en de vrienden van Teun.

Lieve Lieve teun 3 jaar geleden alweer Cry

kan het nog steets niet bevatten mijn oud klasgenootje is niet meer hier.... had je al tijden niet meer gezien,nadat je uit zundert vertrokken was maar toch in mijn gedachten leef je nog!!

Heriner me als de dag van gister, rust zacht lieve jongen!

Alweer 3 jaar geleden.

We zitten wekelijks op de bank en Teun blijft zo in onze gedachte.

voor mij een gewoonte, even de rouwadvertentie's kijken, maar vandaag heeft een een diepe indruk achtergelaten, wat een mooie site en wat een prachtige jongen, die teun!

 

toch even een berichtje,we lazen de advertentie en willen jullie ongelooflijk veel sterkte toewensen ,en wat een prachtige wedsite voor jullie kanjer. we weten hoe moeilijk het is  ,maar weet op zijn eigen speciale wijze zal Teun altijd bij jullie zijn

Vandaag las ik de rouwadvertentie in het ED,en heb de website van Teun bekeken.

Wat hebben jullie dit fantastisch gedaan,diep respect.

In Live whe loved you dearly

in death whe love you still

in our heart you hold a place

no one ever is going to fill...

alweer 3 jaar geleden:( never forget you!

 

You will never walk alone!!

alweer 3 jaar geleden:( never forget you!

 

You will never walk alone!!

Zomaar van een onbekende ik las vanmorgen jullie rouwadvertentie in het ed van Teun en heb de website gekeken, geweldig gemaakt en wat een kanjer zeg jullie Teun.

Heel veel sterkte vandaag.

 

Zomaar van een onbekende ik las vanmorgen jullie rouwadvertentie in het ed van Teun en heb de website gekeken, geweldig gemaakt en wat een kanjer zeg jullie Teun.

Heel veel sterkte vandaag.

 

Ik zag in het ED vanmorgen jullie rouwadvertentie. Wat een enorm mooie site hebben jullie voor Teun gemaakt. Ik wens jullie heel veel sterkte toe... sterk zijn jullie, dat kan niet anders als ik de site bekijk en de verhalen doorlees......En... wat 'n kanjer.. die Teun van jullie!

Heel veel sterkte voor jullie, hij is altijd in gedachten.

Norbert-Marjan-Bart-Teun Cooymans uit Helmond.

Wat een kracht straalt deze site over uit. Kracht van vooral de naasten van Teun. Ik hoop en mijn gevoel zegt dat dit helpt om te werken aan het verwerken. Hoewel ik denk dat het verlies een plaats geven, bijzonder moeillijk zal zijn.

Serkte!

Alweer 3 jaar geleden en toch die dag nog zo vers in het geheugen. Ik wens de familie en vrienden van Teun ontzettend veel sterkte deze dag. 

Wat gaat het toch snel, alweer 3 jaar geleden, al lijkt het de dag van gister wel. Wij hebben veel respect voor de manier waarop jullie ermee omgaan. Heel veel sterkte vandaag.

Marinel-A3-Luuk-Sanne

3 jaar al.. nog steeds krijg ik tranen als ik op je site kom. Marc, Lia en Bart sterkte vandaag.

Wil de Vries - webmaster M.C. de Bosrakkers

Vandaag is het een woensdag dat is een trainingsdag ik hoop dat er veel mensen even bij je op het bankje gaan zitten.

3 jaar geleden, en nog vers in het geheugen.

Alle familie en vrienden van Teun sterkte vandaag.

Harold 

Lieve teun, het is morgen drie jaar geleden. ik mis je en denk vaak aan je, aan je grapjes in de klas.. Marc, Lia en Bart, heel erg veel sterkte morgen en alle andere dagen. Liefs.

heel erg veel sterkte en gecondoleerd!

ik heb heel erg veel respect voor jullie! 

Lieve Lia, Marc en Bart,

Drie jaar alweer, het lijkt echter als de dag van gisteren.  Deze dagen zijn extra zwaar, sterkte!!

Lieve groetjes,

Ron en Saskia

Ik sta er weer bij stil. Heftige gebeurtenissen, toch al enige tijd geleden. Deze maand alweer 3 jaar... 3 jaren lijken niets. Leuke jonge vrolijke knul. Ik las hier je uitspraken weer terug, in ons beruchte H3a klasje. Wat heeft iedereen met jou gelachen! En nu zie ik bovenaan de pagina je foto weer. Die ene, met je rooie appelwangetjes... I hope you'll be fine.. Liefs,Jitske, ook wel Pilske.

wat een mooie herinneringen aan jullie zoon en broer,

respect daarvoor,

nu mag je wel weer terug komen lieve teun..

Hoi Marc en Lia, ook wij denken nog vaak aan onze buurjongen met de naam Teun. Prachtige knul die veel te jong is weggerukt uit jullie mooie gezinneke. Deze site is een schitterend levend document die onze Teun voor altijd bij ons houdt. Vet compliment Lia en Marc zoals de site uiteindelijk is geworden. Het helpt iedereen om Teun nooit te vergeten. Warme groet van jullie buurtjes.

ik heb echt medelijden met jullie.

ik doe zelf ook motorcross.

dus is echt een raargevoel.

 

respect voor jullie !!Wink

Lieve familie! Met afschuw lees ik in de krant hoe mensen jullie herdenkingen weg durven te halen... En uit interesse en met tranen in mijn ogen lees ik de mooie website die jullie hebben gemaakt ter herdenking van jullie zoon! Ik hoop dat jullie een manier kunnen vinden waarop het plaatje permanent bevestigd kan worden en wens jullie verder veel sterkte toe vanuit Eindhoven! Met vriendelijke groeten Ivo

 

 

Beste Familie en vrienden,

 

na het ongeluk van teun hebben wij met een paar man getracht Teun bij ons te houden.....dit lukte niet.

 

Teun heeft een plaats in de club en in mijn hart.

 

Ronald de Klerk

Vandaag plaatste ik heb bericht op onze website. Teun zou vandaag 16 geworden zijn en jullie hebben een mooie nagedachtenis plaat voor Teun op ons bankje geplaatst.

Zondag zaten onze bankjes nog vol met mensen die in het najaars zonnetje naar onze laatste clubwedstrijd van 2010 zaten te kijken. Veel van deze mensen weten misschien niet van jullie grote verdriet, maar zullen nu net als wij regelmatig aan jullie lieve Teun denken.

Heel veel sterkte,

Patrick - Wil - Paul en Bas de Vries

M.C. de Bosrakkers - Deurne

ouders en broer van teun veel sterkte.R.I.P. teuntje we will never forget you!

Beste familie van den Acker,

Vandaag stond ik met tranen in mijn ogen te kijken naar de herdenkingsplaat die jullie, op de geboortedag van Teun, geplaatst hebben op onze crossbaan te Deurne. Heel erg mooi en een blijvende herinnering aan Teun.

Middels dit bericht wilde ik jullie laten weten dat wij allen Teun niet vergeten zijn. Hij blijft altijd in ons hart en ik wilde jullie dan ook persoonlijk dit even laten weten.

Vandaag of morgen zal er tevens als herinnering aan Teun een bericht op onze site geplaatst worden. Ik wens jullie veel sterkte toe op deze voor jullie moeilijke dag.

Beste Marc, Lia en Bart,

 Vandaag weer een moeilijke dag voor jullie, vandaag zou Teun 16 jaar geworden zijn.

Heel veel sterkte voor jullie!!!!

 

Liefs, Sandra

Beste familie,

Toevallig zei onze dochter gisterenavond aan tafel dat jullie zoon en broer twee jaar geleden om kwam. Het kwam zo ineens bij haar op.Ze heeft bij Teun in de klas gezeten. Ze zegt dat er op school weer veel over gesproken is deze week. Ze zijn jullie Teun zeker niet vergeten.

Onze dochter zit nu in de 5e klas en ze moet nu een werkstuk gaan maken voor KGL. Ze wil graag dat er op het Strabrecht een blijvend memorian komt voor overleden leerlingen en leraren. Dit wordt haar onderwerp.

Veel Sterkte nog.

 

Lia, Mark en Bart

2 jaar geleden Wij wensen jullie heel veel sterkte

Ik heb de site bekeken en hij is heel bijzonder er staan veel leuke herinneringen aan teun op.

Yvonne,Peter,Roy,Lars en Rick van de Westelaken

lieve ouders broer en familie

wat een fantastisch site hebben jullie voor jullie fantastische zoon gemaakt. Ik heb hem gelezen nadat ik de site in de krant zag. Heb 2 jaar geleden wel gehoord van het ongeluk door leerlingen van de school maar nu heb je er een beeld van. Ik wens jullie heel veel sterkte voor de toekomst en dat jullie allemaal nog maar vollop mogen genieten van alle mooie herrineringen die hij jullie heeft na gelaten. Deze zitten voor altijd in jullie hart en die kan niemand afnemen.

sterkte en veel geluk voor de toekomst

Lieve Lia, Marc en Bart,

Exact 2 jaar geleden... wat een drama! Nog steeds geen woorden voor, maar we willen jullie laten weten dat we nog steeds aan jullie denken! Wat een prachtige site voor Teun. Alle herinneringen komen weer boven. Tranen vloeien.

Heel veel sterkte!

Lieve groetjes,

Ron en Saskia

Beste familie van den Acker,

Na het bericht in het ED gelezen te hebben, heb ik jullie website bezocht. Een mooie hommage aan jullie zoon. Het lezen hiervan brengt echter weer pijnlijke herinneringen boven, want wij waren ook aanwezig op het crossterrein toen het ongeluk gebeurde. Onze zoon, die ook nog maar een beginnende crosser was op een 125 cc motor, heeft het er moeilijk mee gehad. Wij zullen het ongeval en jullie zoon nooit vergeten. Wij wensen jullie veel sterkte toe. 

Groeten, fam. Thijssen

 

 

Ook ik las vandaag het Memorium in het ED.

Wij hier bij de motorcross club in Deurne denken nog vaak een dit tragische ongeval. Een nachtmerrie voor iedereen maar jullie gezin is het 2 jaar geleden ook daadwerkelijk overkomen.

Jullie hebben een prachtige site gemaakt ter nagedachtenis aan Teun waar jullie erg trots op kunnen zijn. Wij wensen jullie heel veel sterkte  en kracht voor de toekomst en natuurlijk voor vandaag in het bijzonder.

gr van Marleen en Jacky Thielen

Alweer 2 jaar geleden dat je nog hier was.

De tijd gaat snel maar vergeten doen we je nooit.

Lia,Marc en Teun veel sterkte vandaag.

gr yvette en Fam. 

Alweer twee jaar geleden.

Wat vliegt de tijd.

Sterkte!

Nancy.

Marc,Lia,Bart

heel veel sterkte, vandaag alweer 2 jaar geleden, time flies..

Heel fijn dat jullie nog steeds klaar staan voor iedereen die iets voor Teun betekende!

Ik wens jullie al het goede voor in de toekomst

Groetjes, Jesper

Vandaag de memoriam gelezen in het ED en toen op jullie site gaan kijken.

Heb het met tranen  zitten kijken en lezen!!

Mijn jongste zoon verloor zijn vriendje die was ook 13.

Het was een ingrijpende gebeurtenis in zijn leventje!!

Petje af voor jullie het is een geweldige site en een heel mooi aandenken aan jullie zoon en broer Teun!!!

Ik wil jullie nog heel veel sterkte wensen voor altijd!!!

Lieve Marc,Lia,Bart

 

Heb de site met tranen in mijn ogen gelezen.

Prachtig Teun moet wel trots op zijn ouders en broer zijn.

Heel veel sterkte en kracht gewenst niet alleen voor nu maar ook voor alle moelijke dagen die nog komen.

Na het zien van de in Memoriam ook deze site bezocht.

 Ik moet het dan ook absoluut even kwijt dat deze site voor eenieder een hele mooie herinnering is aan Teun.

 De teksten, de foto's, de herinneringen zijn werkelijk heel mooi.

Verder wil ik jullie sterkte en kracht toewensen voor nu, maar ook in de toekomst.

 De mooie herinneringen zullen blijven.

Ook ik heb vandaag het memorium gelezen in ED.

heb een kijkje genomen op deze site. Prachtig! Hoe mooi jullie als verwoord hebben.

Veel jullie veel sterkte toewensen in de toekomst.

Vandaag las ik het memorium ook in de ed krant.Ben even op de site gaan kijken.Wat hebben jullie een mooie herinneringssite er van gemaakt.

Heb alles gelezen en bekken en heb kippevel nu zo mooi,liefdevol en vol van lof over Teun.

Wens jullie nog heel veel sterkte toe vandaag en verdere toekomst.

Liefs en groet Rikie

Vandaag las ik in het ED het in memoriam van jullie zoon en broer Teun. Inmiddels heb ik de hele site gelezen (waar een mooie herinnering aan Teun) en kan me herinneren dat ik van het ongeluk heb gelezen in het ED, vandaag al weer 2 jaar geleden. Het verdriet wordt misschien minder, het gemis groter. Ik wens jullie heel veel kracht toe.

Die twinkeling, die lach, dat gejuich om Gomes, die lieve woordjes,

al 2 jaar lang niet meer.

 

ik mis je teun,

  

Wat blijft....  Jullie zijn Teun niet verloren, daarvoor gaf hij jullie teveel.Wat hij jullie zei, dat blijven jullie horen.Van wat jullie zijn, is hij een deel.Jullie kunnen hem overal nog horen,in wat jullie doen, in wat jullie laten.Hij was en blijft voor jullie een zegen,waarvan het spoor steeds verder gaat. Liefs   Loes

 

gewoon even een berichtje dat ik aan Teun en jullie denk.

veel liefs, Sandra

Lieve Teun

 

Breng je Mama,Papa en Bart,

door de fluistering van de wind,

een antwoord op hun vragen.

Laat hen door de stralen

van de zon, weten waar je bent.

Geef je Mama,Papa en Bart,

door de geuren van de bloemen,

kracht om jou verlies te dragen.

Toon hen door de flankering van het

kaarslicht, een teken dat je gelukkig bent.

Neem hun zorgen met je mee,

over de golven van het water.

Zorg door alles om hen heen,

dat ze kunnen leren dragen,

dat jij er niet meer bent,

maar er altijd zult zijn.

 

Liefs   Loes

Vandaag (6 oktober) met meerdere mensen over je gesproken. Ik merk dat je op veel plekken en bij veel mensen voortleeft! Ik kom volgende week jou in je mooie tuintje opzoeken. Groetjes, SandraFrans

Gefeliciteerd met jullie zoontje en mijn klasgenootje teunn elk jaar zullen we de verjaardag van teuntje herdenken groetjess gamze (h3a)

Lieve Mark, Lia en Bart, Op zo\'n mooi zonnige voorjaarsdag in april al weer een jaar gelee het tragische nieuws In stilte zal ik wandelen In gedachten bij jullie zijn Om met jullie te dragen leegte en de pijn Het verdriet als weg naar Teuns onschuldige schoonheid Zijn verlies brengt dichterbij De ‘Hemel’ waarnaar wij reiken Jacqueline

Lia, Marc en Bart, ik denk nog vaak terug aan Teun. en door deze site zal ik hem dan ook nooi vergeten. erg mooi gedaan, met de foto\'s en de verhalen. knap dat jullie deze site hebben kunnen maken, hij is erg mooi geworden. heel veel sterkte, Mariëlla (groep 7/8)

Beste Marc, Lia en Bart, Gister kregen we te horen dat er een site gemaakt was voor Teun. We hebben hem dan ook van begin tot eind helemaal doorgelezen. Ook bij ons sloeg het bericht van Teun in als een bom per slot van rekening hebben we hem van kleins af aan meegemaakt, alleen de laatste jaren natuurlijk niet meer. We leven erg met jullie mee en we praten er natuurlijk ook over. Compliment over deze site, zodat wij zijn leven na onze tijd eens door hebben gelezen. Wij wensen jullie veel sterkte toe in de toekomst het zal helaas nooit meer zijn zoals het was. Groeten van jullie oude buurtjes. Johan, Liesbeth, Janneke en Marieke

Lieve Lia, Marc en Bart, Wat hebben jullie een mooie, ontroerende site gemaakt. Heel knap! Met tranen in mijn ogen heb ik alles bekeken. Heel erg veel sterkte. Wat een gemis! Veel liefs, Hans, Anja, Casper, Julian en Nina

Lieve lia Jij en marc hebben knap werk verricht, deze site maken is denk ik niet makkelijk geweest, maar het is echt een prachtige site geworden. Ik mis teun heel erg, dat besef ik door deze site wel. knap werk verricht. voor altijd in ons hart. liefs esther

Marc, Lia en Bart, Jacqueline vertelde me over de website, wat een mooi en indrukwekkend eerbetoon aan jullie Teun. Ik kan natuurlijk met geen mogelijkheid het verdriet en gemis bevatten maar ik hoop dat jullie van Gandhi veel vreugde en liefde mogen ontvangen. liefs, Astrid

Lieve Lia, Marc en Bart, er gaat bijna geen dag voorbij dat ik niet aan jullie denk. En dan, net als 20 april 2008, staat de wereld weer even stil; dan houdt het universum haar adem in. liefs, C

Ik als buur heb dit ongeval van Teun toen keihard binnen gekregen. Deze site is dusdanig mooi in elkaar gezet dat ons manneke nooit vergeten wordt. Buurtjes van me...kei veel kracht en sterkte toegewenst van ons.

Nogmaals heel veel sterkte.We hebben Teun nog vaak in ons gedachten.En dan zeggen we wat kon hij toch goed fietsen en vallen op zijn trotse rode fietsje

Lia, Marc, Bart, Nogmaals ontzettend veel sterkte. Ik weet zeker dat die glimlach van Teun nooit vergeten zal worden. Celine, (groep7/8)

Iedereen echt heel veel sterkte. het is een hele mooie site geworden Janneke (St. anna school)

Lia, Marc en Bart, Wat een mooie herinnering aan Teun. Ik zal hem nooit vergeten. Groetjes Kevin Jansen

Ik wens iedereen die Teun heeft gekent goede herinneringen en zijn naasten veel sterkte. Je bent in het \"harnas \" gestorven,doch 14 jaar is te jong. groeten Dréeke

Beste familie en vrienden van Teun, Wat een heftig verhaal, maar wat een ontzettend mooie en indrukwekkende site. Wij kennen elkaar niet maar in ED zag ik de site. Ik wil jullie heel veel sterkte en kracht toewensen voor de komende tijd want wat zal het moeilijk en zwaar voor jullie zijn om zo\'n mooi manneke te moeten missen

Kon de tijd maar terug, Kon je maar vooruit kijken op de toekomst Het is soms zo moeilijk , om het te begrijpen Dat dingen gebeuren die je liever niet ziet gebeuren. Dat er mensen weggaan, waar je eigenlijk niet zonder kan. Moeilijk om te begrijpen dat je niet weet wat de toekomst je brengt Om te begrijpen waarom iets gebeurd Het ergste wat er bestaat is dierbare mensen verliezen Mensen waar je om geeft, waar je voor leeft. Mensen die genieten van het leven, en waar zelfs jij blij van word in je donkere dagen Mensen waar je een goed gevoel bij krijgt Helaas kan dit gevoel je soms ineens worden afgepakt Ineens weg, ineens verdwenen, spoorloos Niemand die er om vraagt Niemand die dat wil Helemaal niemand.. Geluk is voor de mensen om je heen dan ver te zoeken, Voor familie,vrienden,kennissen staat de wereld even stil Beseffen het gewoon even nog niet Pas later komt het verdriet Verdriet, dat eigenlijk niet te verwerken valt, pijn is er niks bij Een gevoel dat je helemaal niemand wenst, een gevoel dat altijd bij je blijft De gedachten waarom, waarom.. Daar krijg je nooit antwoord op. Maar het leven gaat verder, je moet verder ookal wil je dat niet Want het doet zo’n pijn, dat iemand waar om je zoveel geeft niet bij je kan zijn Mooie gedachtes, dat zie je wel hier op deze site Blijven vooraltijd bij je , onvergeetbare tijden: Teun die in de hemel op een motor blijft rijden Sterkte.

Lia, Marc en Bart, Wat een mooie site! Om kippenvel van te krijgen.. Geweldige manier om zo nog altijd aan Teun te denken. De foto’s van de stunt van groep 8 vond ik echt zo leuk om terug te zien. Iedereen was zo gezellig met elkaar, een hechte groep. Heel veel sterkte, Lisa van Oosterhout (groep 7/8)

Lieve ouders en broer van Teun,we kennen elkaar niet,maar ik zit hier met een dikke prop in m\'n keel op de prachtige site te kijken die jullie gemaakt hebben over Teun.Zoiets moet gewoon niet mogen,kinderen horen hun ouders te overleven!Maar ik heb groot respect voor jullie gezinnetje,al moet het verdriet nog steeds verschrikkelijk zijn.Bij deze wens ik jullie heel veel sterkte voor de toekomst! Jacqueline Goossens

Beste familie, Ook ik heb de website bezocht naar aanleiding van de advertentie in het ED. Noem het nieuwsgierigheid misschien maar ik wilde jullie laten weten dat ik meeleef met jullie verdriet. Teun. Wat een prachtig ventje. Zoals hij lacht met dat guitig snoetje. Het moet een enorm gemis zijn, vooral ook voor zijn grote broer Bart. Veel sterkte allemaal xx Mariëlle

mooi filmpje van Teun the extreme dream ik wist niet dat hij zo bezig was met motoren

Lieve Lia, Marc en Bart, Wat een mooie site is het geworden met zoveel mooie ontroerende foto\'s van jullie maatje. Ik weet zeker dat Teun met jullie meekijkt over jullie schouders, net als zijn vogeltje dat deed bij hem! Liefs Marita

Beste familie, ik vind het echt een prachtige site! helemaal super! zo zal iedereen aan hem blijven denken, wat denk ik iedereen eigenlijk toch wel doet, maar zo komen er weer allemaal mooie herinneringen boven. oh en ik had gehoord dat jullie hondje Ghandi heet.. ik weet zeker dat Teun dan in plaats van 30 keer per dag wel 60 keer per dag dat woord zou gebruiken als hij dit zou horen=D. Liefs

Beste familie, Ik had afgelopen vrijdag al gehoord dat deze site dit weekend online zou gaan en heb dus zelfs al voortijdig verschillende keren gekeken of het al zover was. Helaas kreeg ik geen Teun. Tot zondag. Het viel me meteen op hoe mooi de site in elkaar stak, vooral de prachtige foto\'s bovenin. Dit laat de ware Teun zien, zoals we hem allemaal kennen! Breed glimlachend, stralend van geluk. Nee, er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan Teun denk. Gisteren was het alweer een jaar geleden, iets wat ik maar moeilijk kan geloven. Onze \"Benjamin\" was al een jaar niet meer in ons midden. Ongelooflijk. Om nog eens met onze oude klas bij onze klasgenoot stil te staan waren we dan ook (zoals al wat vaker is gezegd hieronder) naar Teun gegaan; naar zijn prachtige tuintje. Het was erg veranderd ten opzichte van de laatste keer dat ik er was geweest. Het was uitgebreid, met een bankje en een prachtig vijvertje. Ook blijven er maar bloemen en plantjes komen, wat ook laat zien dat iedereen hem nog lang niet is vergeten... Erg veel sterkte voor de hele familie en zeer veel complimenten voor de prachtige website die jullie hebben weten te maken! Sander, Oud-H3A Ten opzichte

Beste familie, Sinds augustus 2008 ben ik een trouwe bezoekster van het kerkhof en ga dan ook altijd even kijken naar het graf van Teun. Ik ben erg onder de indruk hoe liefdevol dit is gemaakt. Ook ik kan me het bericht van zijn overlijden nog goed herinneren; het was tijdens de verjaardag van mijn broer. Ik leef erg met u mee, zoals ik weet dat u met ons meeleeft. Voor u alle sterkte en complimenten voor de mooie site en zijn bijzondere liefdevolle rustplaats. Mieke Peijnenburg ( ev Frank Liebregts)

Lieve Bart, Lia en Marc Een hele mooie site voor jullie Teun zeg! Mooie herinneringen aan hem. Het zal vandaag een moeilijke dag voor jullie zijn. Heel veel sterkte, ook voor de rest van de familie en vrienden. Veel liefs, Sandra

Lia, Marc en Bart, Wat een schitterende site gemaakt van een schitterende jongen.Een hele mooie herinnering aan jullie Teun. heel veel sterkte voor jullie liefs Jacqueline

Beste familie, Het is een hele mooie site geworden. Hele mooie verhalen! Wij zijn vandaag met de oude H3a klas naar het graf geweest en het was echt super mooi, mooie bloemen mooie plek, het lag er prachtig bij! Familie heel veel sterkte! Groetjes Rik

Beste familie, Lieve Teun, Gisteravond al even gekeken op deze site en was toen bezoeker 44 ofzo en nu... Ongelofelijk! Deze site is echt een waardig eerbetoon aan Teun! Intens om via jullie verhaal de week van 20 april 2008 weer opnieuw te beleven! Complimenten voor deze site die de pure Teun toont! Mooi om te zien dat zowel toen als nu de jeugd meeleeft en de gedachte aan Teun levende houdt. Vanmiddag werd zijn mooie fleurige bonte tuin druk bezocht. Het was vandaag net zo\'n mooie dag als vorig jaar op de 20e.... We zullen/kunnen/willen hem echt nooit vergeten! Groetjes, Sandra

Teun, hij zat vorig jaar bij mij in de klas.. Het schokte mij erg om te horen dat hij precies 1 jaar geleden is overleden. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan hem denk. Zijn kaartje heb ik hier op mijn kamer staan tussen veel kaarsjes. Vandaag zijn we met oud-H3a naar de begraafplaats gegaan en hebben we daar het prachtig onderhouden tuintje gezien! Erg mooi. Ook mijn complimenten voor deze site, ik vind het zo mooi gedaan! Liefs, Marion (oud klasgenoot van Teun, H3a)

teun ik vergeet je nooit meer. je was een fijne jongen om mee om te gaan. voor je ouders, broer en verdere familie heel veel sterkte en kracht voor de toekomst. je blijft voor altijd in mijn gedachten. als ik in heeze kom met fietsen kom ik altijd even bij je kijken. groetjes jeffrey

Teun, het is al weer een jaar geleden en nog missen we je heel erg. Je blijft altijd in ons arrt! x

Beste familie, vandaag zag ik jullie advertentie in het ED. Ik heb Teun\'s overlijden vorige jaar in de krant zien staan en wist meteen weer waar het over ging. Wat een ontzettend indrukwekkende en prachtige site hebben jullie voor hem gebouwd. Jammer dat hij zelf niet meer kan lezen wat iedereen over hem heeft geschreven....dan was hij vast nog even gebleven... Ik wens jullie heel veel sterkte!

Beste familie, Jullie advertentie vandaag in het ED trok mijn aandacht. Het smoeltje van Teun had een soort van magnetische aantrekkingskracht. De tekst spreekt boekdelen. Dit is onbeschrijfelijk. Als moeder van 2 pubers kan ik slechts gissen hoe het voor u is nu Teun niet meer hier is. Een website: die heb ik doorgekeken en er komt een gevoel over me heen van liefde en toewijding, van dankbaarheid en gemis. Wat kan ik nog zeggen? Weet in ieder geval, dat velen met u meeleven. Mensen die u kent maar ook onbekenden. Ik ben wellicht één die even dit berichtje stuurt, de meesten zullen aan u denken en in stilte met u meeleven. Voel u daardoor gesterkt, het komt recht uit ieders hart! Ik wens u allen heel veel sterkte, Juliette Adriaans

Beste Fam van den Acker, Ik wilde even zeggen dat het inderdaad de ergste nacht merry is om een kind te moeten verliezen ik wil jullie heel veel sterkte toe wensen!! De site is erg mooi!En hij leeft in iedereen\'s gedachten door. Gr Rianne

Beste ouders/familie van Teun, Ik heb Teun nooit gekend.. Maar ik vind het ontzettend erg wat er is gebeurd. Ik wil jullie veel sterkte wensen met het verwerken van deze verschrikkelijke gebeurtenis. Hij zal altijd bij jullie blijven, dat weet ik zeker. Groetjes.

Lia, marc en bart echt een hele mooie site, prachtig! Ik ben Teun nog niet vergeten en zal dat ook nooit doen. Nog steeds heel veel sterkte

Heb vandaag ook de advertentie gelezen in de Telegraaf en ook de site gelezen , ik werd er erg door ontroerd zo mooi opgesteld ook de foto,s van zijn leven en na zijn leven zijn erg indrukwekkend wat zullen jullie als gezin hier veel steun aan hebben gehad en een mooie herinnering houden jullie hier aan over dat is zeker . Heel veel sterkte nog voor de toekomst zonder jullie mooie kanjer . Gr Wilma .

Hoi Lia, Mark en Bart, Ik heb de site gekeken, kippevel en te herkenbaar voor ons.... Het is nu al wat later op de dag, ik hoop dat jullie de dag een beetje doorgekomen zijn. Ik weet hoe moeilijk het is..... (voor ons is het 3,5 jaar geleden dat onze zoon Stefan* is verongelukt) Heel veel sterkte voor de komende tijd. Groeten van: Cor en Hennie Christel,Stefan* en Renee vd Bogaart(mierlo)

Hallo, Ik zag vandaag een stukje in de krant staan en het was zeker de moeite waard om de site even te bekijken. Heel veel sterkte. knipoogJeroen

Hoi Lia, Mark en Bart. Vandaag is het moeilijke dag voor jullie. Wat een prachtige site voor Teun. Een echte herinnering een goede herinnering. Heel veel sterkte. En Lia tot snel!

Beste Lia, Mark

Teun dit had nooit mogen gebeuren. Ik zelf kende je niet echt maar mijn vrienden. Jeffrey en Richard enzo missen jou echt heel erg. Rust zacht Teun.

als moeder van 2 heb ik met tranen in mijn ogen de advertentie gelezen in het ED en naar desite gegaan. Een hele mooie en ontroerende site... Ik kan me niet voorstellen hoe het moet zijn en voelen, maar wil jullie heel veel sterkte wensen op deze dag en de dagen die volgen veel liefs Ivonne

Wat een mooie indrukwekkende site voor een mooie indrukwekkende jongen! Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit grote verlies! Petro, Francis, Colin, Allard, Sascha en Yorick van Meijl

Ik heb jullie site bezocht na aanleiding van een advertentie in het e.d. vandaag....ten eerste veel sterkte vooral toch vandaag en ten 2e mijn complimenten voor de manier van het bewerkstelligen van deze site, ik ben een onbekende maar zie dat er ongelooflijk veel mensen van deze mooie energieke jongen hebben en nog steeds houden gr c .lierr

Wat een prachtige site voor Teun. Ik denk nog iedere dag aan hem. Bart

ongeloof. ook nog na een jaar..

Teun zat bij mij in de klas, en ja, het was over het algemeen bekend hoe wij hem zagen; die goedlachse jongen met zijn pretoogjes en rode appelwangetjes. Het doet me zo veel om te zien dat jullie alles hier delen - zelfs foto\'s van zijn geboorte - en alles wat jullie hebben meegemaakt in die week. Ook omdat ik een deel van mijn verhaal er in terug zie, een deel van hoe die week voor mij liep. Verdrietig, maar zo veel steun van anderen gekregen. We hebben toen in het leerlingencentrum veel met elkaar gepraat, gehuild en zeker ook gelachen. Allemaal herinneringen aan deze goeie lieve jonge; Teun. Ook al kende ik hem niet zo lang als mensen die dicht bij hem stonden, ik mis hem. Ook al lijkt het misschien soms niet zo door alles wat gebeurd, ik vergeet hem nooit. Hij heeft altijd een plekje hier, in mijn hart en in mijn gedachten. Een mooie herinnering zal hij voor me blijven.. Je was een rots in de branding en koerste recht door zee Je trotseerde storm en golven alleen.. je had de wind niet mee Ik weet zeker dat hij het goed heeft ergens.. Misschien niet direct naast je, maar in je hart is en zal hij altijd bij je blijven. Heel dichtbij. Liefs Jitske (Oud-H3a)

Teun jonge, 1 jaar geleden alweer, toen ik nog hossend en feestend van het kampioensfeest psv thuiskwam, dit werd abrupt beeindigd. Verder is dit echt een prachtige site geworden. Dennis

We zijn en zullen Teun niet vergeten!

Prachtig om te zien hoe Teun op deze geweldige manier herdacht wordt!! We hebben het er nog geregeld over op de crossbaan.... Mark,Lia en Bart, heel veel sterkte!! Stijn Sanders. Bestuurslid MC Deurne

Familie en vrienden, ik heb geen van allen gekend, maar ik ben zeer ontroerd door deze site. Het had nooit mogen gebeuren dat zo\'n jong iemand moest overlijden. Ik wens jullie heel veel sterkte.

heb nog niet mijn medeleven betuigd maar nu bij deze ik denk wel vaak aan Teun en praat ook regelmatig met Bram over hem en over jullie want ik vind het belangrijk dat bram contact met jullie houd om wille van Teun en ik er van overtuigd ben dat zijn nabestaande erg veel steun hebben in de contacten van zijn oude vienden onze gadachten zijn bij jullie en Teun is geschreven door de vader van bram Sweegers.

Hallo jullie, ik was bij Teun gelijk na het ongeluk. Denk aan jullie en aan jullie menneke Ronald

ik heb de website van jullie zoon broer en kleinzoon zitten bekijken het is een heel indrukwekkend geheel en heb wel enkele traantjes weg moeten pinken. ik wens jullie nog heel veel sterkte toe.

Familieleden/vrienden heel veel sterkte vandaag. Het is een mooie site geworden.

iedereen heel veel sterkte vandaag ! het is een mooie site geworden , Kyra

Heel indrukwekkende site.. Ik heb alles gelezen en ben toch nog nieuwe dingen te weten gekomen.. Ik ben vandaag even langs het graf geweest we hebben met een paar man een bloemetje neergezet. De plaats waar teun ligt is echt heel mooi geworden ik hoop dat ie ervan kan genieten.. Rust zacht Teun..

ik vind het heel mooi dat iedereen zo ernorm is geraakt door het verlies van iemand die niet had mogen gaan. maar wie zijn wij om daarover te oordelen. het is alweer een jaar zonder jou. een jaar zonder wij. en jaar zonder eklaar. rust in vrede teun. en heel veel sterkte aan iedereen

met heel veel respect jullie site gelezen hoe jullie kanjer nu al 1 jaar uit jullie midden is heel veel kracht en moed toegewenst voor jullie toekomst lieve groet a broks

Ik kende teun niet, maar als ik dit allemaal lees heb ik echt tranen in me ogen.. Dat dit gebeurt is is ongelofelijk! Ik wens familie, vrienden, kennisen nog heel veel sterkte toe voor de toekomst! Groetjes Cynthia

dag marc,lia en bart, het zien van de web gaat niet met droge ogen, geweldig zoals de herinnering aan teun levend blijft. voor jullie als gezin nog veel geluk en sterkte voor de toekomst. annie

mark,lia en bart Vandaag was ik even op de crossbaan en zag de bus van mark er staan, meteen zie ik weer voor me wat er een jaar geleden hier gebeurt is. Verschrikkelijk, ...maar dat is het leven zeggen ze dan. Er is maar moeilijk aan te wennen. Ik wens juliie heel veel sterkte. bestuurslid mc de bosrakkers

We kwamen je een jaar geleden regelmatig tegen met een brede glimlach om je mond, en je vond het geweldig om je rondjes te rijden. Je bent nog vaak in onze gedachte. Rust zacht Teun Vaak denken we nog aan die dag.

dit is echt een hele mooie site. ik kan niet begrijpen dat het alweer 1 jaar geleden is. verder kan iik alleen maar zeggen dat we je heel erg missen teun! x-Elske

lia,mark en Bart Wat een ontzettnde mooie en indrukwekkende site. Ik heb het niet droog kunnen houden....weer 1 jaar later, het is niet voor te stellen. Jullie hebben Teun al 1 jaar moeten missen. Ik hoop dat jullie steun bij elkaar kunnen vinden. Ik hoop dat deze site jullie heel veel steun kan bieden maar vooral dat Teun niet vergeten word. Zolang erover gepraat word zal hij in de gedachtes voorleven. liefs Silvy

Wat een mooie site! Fijn om weer dingen over Teun te lezen en zo toch nog een beetje bij hem te zijn. Vanmiddag gaan we met bijna de hele klas weer eventjes naar Teuntje toe. We missen hem enorm. We missen hem vreselijk. Voor jullie is dit natuurlijk een hele zware dag, misschien zwaarder dan andere dagen, daarom veel sterkte! liefs, Astrid.

Het is een prachtige site, al die mooie teksten! Lieve Teun, we zullen je nooit vergeten!

Met tranen in mijn ogen heb ik deze zeer indrukwekkende mooie site bekeken. Ik wens jullie alle kracht toe voor nu en in de toekomst. Door deze site houd je de herinnering aan een hele mooie jongen levend.

Als moeder zijnde trok de advertentie in ED natuurlijk meteen mijn aandacht. Wat een aangrijpend verhaal. Ik wens jullie veel sterkte en liefde!

Een heerlijke jongen met twinkelogen om te zien. Wat moeten jullie hem erg missen. Ook voor de komende jaren wil ik jullie heel veel kracht en sterkte toewensen. Henriette

Hier johan volgens mij of ja ik weet het wel zeker is teun trots op jullie dat jullie gandhi hebben gekocht rust zacht teun en sterkte marc lia en bart.

Wat is de site mooi geworden! Ook fijn dat er al zoveel reacties zijn. Ik heb nu echt het idee dat ik hem ook gekend heb. Groeten Atie (moeder van Hans)

hee. ik kende teun niet maar toch ben ik wel verdrietig. RUST ZACHT TEUN. X.

HEEL VEEL STERKTE NU EN IN DE TOEKOMST !!!!

heel veel sterkte met die groot verlies

Na het berichtje in het ed werdt ik nieuwsgierig naar dit menneke. Wat een sprekende foto!! Eeen levensgenieter.... met hoop dat hij nu nageniet. Familie hel veel sterkte met dit verlies.

ik weet nog toen het ongeluk net had plaats gevonden ik kwam thuis en kreeg het slechte nieuws te horen het kwam heel hard aan, ik zal hem nooit meer vergeten van de tijd op de basisschool en altijd met zijn kleine vogeltje. ik wens familie, vrienden, bart, marc, lia! heel veel sterkte en steun toe. gr jeffrey

ik als moeder van 2 zoons die ook crossen,wil jullie heel veel sterkte toewensen,mensen hoop dat jullie de kracht vinden om verder te gaan,veel liefs

Hele mooie site. Heel erg veel sterkte nogmaals.

Voor de ouders, broer en alle andere familie, kennissen en vrienden, héél veel sterkte en steun aan,met en voor elkaar.

\'zomaar\' een berichtje van een moeder.... wat een mooie site ter nagedachtenis aan jullie lieve zoon. heel veel sterkte speciaal vandaag maar ook voor de toekomst.

Het bericht gelezen hebbende in het ED werd ik nieuwsgierig naar dit manneke. Hij heeft in 13 jaar tijd zoveel mogelijk uit het leven gehaald. Een triest, maar mooi herinneringsverhaal, kippenvel! Heel veel sterkte voor jullie!

Voor altijd in onze gedachten ! Heel veel sterkte Bart, Lia en marc. Gr. Lesley

het is vandaag 1 jaar geleden dat wij dit nieuws hebben gehoord dat teun verongelukt is. vandaag heel veel sterkte bart, marc, lia! gr richard

Echt een hele mooie site, heel veel sterkte vandaag, maar natuurlijk ook alle andere dagen

Lieve Lia, Marc en Bart Ontroerend. liefs Fien

Een indrukwekkend verhaal.Maar al ken ik jullie niet,ik heb de website met tranen in de ogen zitten lezen en foto\'s bekeken. Het raakte mij. Daarom wens ik de familie héél veel sterkte toe met gemis van Teun.

Hele mooie site. Denk er ook nog regelmatig aan. We zullen je nooit vergeten.

Ik las jullie in memoriam in het ED. Wat een indrukwekkende site hebben jullie gemaakt. Ik ken jullie niet maar ik heb zelf twee mooie mannekes en daarom vind ik het geweldig dat jullie Teun op zo\'n geweldige manier in gedachten houden. Heel veel sterkte!

Wat een prachtige site hebben jullie gemaakt! Ik ken jullie niet en jullie kennen mij niet, maar ik zag de advertentie vanochtend in het ED en dacht meteen \"o ja, dat is de jongen die vorig jaar dat motorongeluk heeft gehad\". Ik kan je vertellen dat ik mijn ogen niet droog heb kunnen houden. Ik zie dat Teun enorm geliefd is bij iedereen. Dat moet jullie ontzettend goed doen. Heel veel sterkte toegewenst!

Wat een indrukwekkend verhaal! Al ken ik jullie niet, ik heb met tranen in mijn ogen zitten lezen en foto\'s bekeken. Ik wens de familie héél veel sterkte!!

Sterkte voor familie en vrienden!

Vandaag 1 jaar geleden, maar niet alleen vandaag maar regelmatig denken we aan je. Je was pas lid bij onze club maar vergeten zullen we je nooit. Patrick - Wil - Paul en Bas de Vries M.C. de Bosrakkers

Teun, rust zacht. Er is een God die met jou huilt en lacht. Teun, jij bent een engelbewaarder over jouw familie en vrienden. Teun, jij bent de ster aan de hemel.

Alweer een jaar geleden. Waar blijft de tijd. Deze site is een hele mooie eerbetoon aan Teun. Teun we zullen je nooit vergeten. Fedor Nancy Vincent en Lucas Dijstelbloem

ik ken jullie niet , maar ik ben ook moeder ,en ik zou niet weten wat ik zonder mijn kinderen moest ik wens jullie dan ook vandaag veel sterkte en ik steek een kaarsje aan voor jullie Teun marielle

echt een hele goede site! mis die jongen nog altijd

Een mooie en indrukwekkende herinnering. Heel veel sterkte, vooral morgen 20 april, maar ook daarna......

Echt heel mooi! Geweldig! Ik mis je teun, en lia,marc en bart ik ben er voor jullie! Liefs, Carly

Hee Teun, heb nog vaak aan je gedacht. Toen ik vorig jaar hoorde van je ongeluk was ik erg geschrokken. Het was vroeger heel gezellig met jullie. Er staat ook nog een foto ervan op.

Geweldig in een woord, echt heel mooi. Heel veel sterkte,sterkte en sterkte gr yvette

Lieve Lia, Marc en Bart. Ik heb met tranen in mijn ogen Teun\'s site bekeken, dank zij jullie zal Teun nooit vergeten worden. Heel veel sterkte, morgen, en alle dagen die volgen. We denken aan jullie. Frank en Berry

Wat een prachtige site. Het is een waardig monument voor onze Teun. Een compliment voor de zowel de tekst als de uitvoering. Ik ben al een paar keer opnieuw begonnen want je houdt je ogen niet droog maar zo\'n herinneringssite helpt ons de herinnering aan onze kleinzoon zeer levendig te houden. Bedankt !! Opa Belgie