Locatie: De begrafenis >> Toespraak Vrienden van Teun
Toespraak vrienden van Teun
 

† 20/04/08 Ons maatje, ons keepertje, onze crosser, onze Ajaxcied, onze sleutelaar, ons 13 jarige 3eklassertje, onze gezellige drukkert,
Onze vriend……. Teun!

Eind groep 6 kregen we te horen dat er 2 nieuwe kinderen in de klas kwamen en dat ze alvast kwamen kijken. ’s Middags stonden er 2 kinderen in de deuropening van onze klas: Teun en Bart.
Dat was de 1e keer dat ik Teun met z’n Big Smile op zijn gezicht zag.
In groep 7 kwam hij dan ook bij ons op school, wel in de andere klas.
Later werd ik zelf steeds meer bevriend met Teun,
Ik weet nog dat hij altijd die Big Smile op z’n gezicht had, hij was altijd enthousiast in wat hij deed.
Toen we naar de 1e gingen kwamen we bij elkaar in de klas. Op school werd hij toen al snel bekend als de Ajax fan, omdat hij altijd een Ajax T-shirt aan had. Ook kwam hij bij mij in het voetbalteam, ook daar was het altijd gezellig met Teun als onze fantastisch goede keeper.
Ik zal hem missen als een spontane jongen die hielp van wat hij deed, of dat nou voetbal of het motorcrossen van de laatste tijd was, hij was er altijd trots op. Ik zal zijn Big Smile en zijn enthousiasme missen en nooit vergeten.

2 a 3 Jaar geleden, tijdens het jaarlijkse uitstapje van de Nieuwe Hoeven ontmoette ik Teun, wat begon als 2 jongens die elkaar vaag kende via Max, de voetbalvereniging en de Nieuwe Hoeven groeide die dag uit tot een ware vriendschap.
Sinds die dag is het allemaal erg snel gegaan, bijna ieder weekend spraken we af om iets te doen en was ik bij Teun thuis of hij bij mij.
Dan gingen wij samen; logeren, zwemmen, voetballen, computeren, sleutelen aan zijn altijd stukke brommer, smooty’s maken, taco’s eten op zijn verjaardag en vaak ook gewoon samen lekker niksen.
Maar wat we ook deden, het was altijd leuk!
Onze vriendschap was niet altijd even dik, het ging met pieken en dalen met soms een kleine ruzie ertussen maar we konden nooit lang boos op elkaar blijven en altijd zochten we mekaar weer snel op.
Al dit en zelfs de zelden voorkomen ruzietjes mis ik.
Verder zal ik alles aan je missen; de twinkeling in je ogen, je vrolijke lach, je beruchte uitspraken en zelfs je drukke gedrag.

Teun wij zullen  je nooit vergeten!
 
 
© 2009 Website voor Teun van de Acker Webdesign door Bracke Pictures